Over ons.....

THE SOAP PHARMACY is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en de nodige uitdagingen. Er is flink geïnvesteerd in een samenwerking met diverse laboratoria, parfumhuizen en fabrikanten van verpakkingen en na heel veel testen en de feedback van professionele haarstylisten en kritische consumenten, heeft THE SOAP PHARMACY een lijn met natuurlijke verzorgingsproducten (met en zonder parfum) en 2 intensieve (salon)behandelingen.

'Healthy is the new luxury'

De doelstelling van alle producten van THE SOAP PHARMACY is om het haar en de hoofdhuid zo gezond en mild mogelijk te reinigen en verzorgen met behoud van het natuurlijk volume. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk mooie, natuurlijke ingrediënten (Daily Moisture Shampoo perfume free heeft 99,9% natuurlijke ingrediënten).

Naast dagelijkse verzorging hebben we ook (salon)behandelingen van een hele hoge kwaliteit, die de warme gloed in het haar neutraliseren of het haar maandenlang gezonder, gladder en pluisvrij maken (onze natuurlijke keratinebehandeling; Quinoa Smoothing Treatment). 

Waar staat de naam van THE SOAP PHARMACY voor?

SOAP; hier ligt de oorsprong van veel reinigingsproducten voor huid en haar is. In bepaalde culturen gebruikte men overigens al ook vroeg oliën om te reinigen en daar werken wij ook mee. 

PHARMACY; wij denken bij een apotheek aan vakmanschap en specialisten, die hoogwaardige ingrediënten combineren voor de best mogelijke resultaten. Wij hebben een passie voor vakmanschap en de manier waarop men bij een apotheek formules ontwikkeld, hebben wij toegepast op de ontwikkeling van onze haarverzorgingsproducten.

Vacatures

Ervaren accountmanager

Ben jij commercieel, klantgericht en een ervaren 'sparring partner' voor kapsalons?​

Verantwoordelijkheden

Als Senior Account Manager ben je primair verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe salons (key-accounts) en het bedienen van deze cliënten (account management).Je maakt contact met kapsaloneigenaren en salonmanagers in het midden- en hoge segment en overtuigt deze mensen op een prettige manier van de toegevoegde waarde van onze range haarverzorgingsproducten en behandelingen.

 

Je bent tevens verantwoordelijk voor het optimaliseren van de relatie door een echte sparring partner voor saloneigenaren en bedrijfsleiders/ managers te zijn. Onze medewerkers zijn de het visitekaartjes van de organisatie en jij weet je als zodanig te presenteren.

 

Je bent een ervaren Account Manager met zowel de ervaring als het netwerk om bij salons en in ons team het verschil te maken. 

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid.Je bent resultaat gedreven, maar zeker ook een teamspeler. 

Je zorgt dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt, maar ook van de kwaliteiten van THE SOAP PHARMACY producten.

Functieprofiel

Wil je als Senior Account Manager een belangrijk speler zijn in een ambitieus team en werken aan het uitbouwen van een Nederlands kwaliteitsmerk?

• Mede bepalen van de salesstrategie en hier invulling aan geven• Mede invulling geven aan de uitbreiding van het sales team NL• Input leveren voor het uitbreiden van THE SOAP PHARMACY collectie• Ontwikkelmogelijkheden tot Manager Sales Nederland

THE SOAP PHARMACY is op zoek naar ambitieuze mensen met passie en commerciële drive.• Ben jij commercieel sterk en heb je een 'hands-on' mentaliteit?• Heb je aantoonbare ervaring als succesvol Account Manager in de kappersbranche?• Je bent communicatief zeer vaardig en klantgericht ingesteld• Je bent leergierig, ambitieus & kwaliteit gedreven• Microsoft Office vaardigheden• HBO werk- en denkniveau• Rijbewijs B• Representatief

Aanbod

  • Ontwikkelmogelijkheden tot Manager Sales Nederland
  • Een ambitieuze organisatie en gedreven team
  • Goed salaris en bonusregeling
  • Auto van de zaak

 

Interesse

Voldoe jij aan dit profiel? Stuur je CV, motivatie incl. pasfoto naar andre@thesoappharmacy.nl

Indien je geen ervaring hebt als Account Manager in de kappersbranche, heeft het helaas weinig zin om te reageren, aangezien we een ervaren Account Manager uit de branche zoeken.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

André Spaanbroek (035 5880015).

Haarverzorgingstips

Hier tref je een selectie van onze tips.

Zelf jouw haar föhnen?

Gebruik een ronde fohnborstel

Extra intensieve verzorging?

Laat de intensieve conditioner de hele nacht intrekken.

Tip 3

tekst

Tip 4

tekst

Volg @the_soappharmacy op Instagram