Quinoa Smoothing Treatment

Heb je last van dof of pluizig haar? Ben je lang aan het föhnen om jouw haar in model of gladder te krijgen?
Heeft jouw haar een health boost nodig? Of wil je minder krullen? Dan is de Quinoa Smoothing Treatment van THE SOAP PHARMACY voor jouw de uitkomst!

Ben je benieuwd naar welke salons deze professionele keratinebehandeling uitvoeren? Klik dan op de button hieronder.

Quinoa Smoothing Treatment

Voor wie?

De Quinoa Smoothing Treatment is een professionle keratinebehandeling geschikt voor alle haartypen en biedt maandenlang (3-5 maanden!) resultaat. De behandeling is geen straightener. De resultaten slijten geleidelijk uit het haar.

 

Unieke formule

Onze formule combineert de kracht van quinoa en natuurlijke keratine om het haar te herstellen, intensief te verzorgen en een prachtige natuurlijke glans te geven.

Aftercare

Goede dagelijkse verzorging (na een behandeling) is essentieel voor het behoud en de verlenging van de resultaten van Quinoa Smoothing Treatment. Reguliere shampoos en conditioners kunnen het resultaat van de behandeling schaden.

Onze dagelijkse verzorgingsproducten zijn ontwikkeld om de resultaten van de behandeling te behouden en verlengen.

Bij goede verzorging kan je 3-5 maanden plezier hebben van de behandeling.

Vraag jouw haarstylist naar de ideale combinatie van verzorgingsproducten voor jouw haartype.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Absolute aanraders voor gezond en pluisvrij haar. Ik gebruik de producten van THE SOAP PHARMACY al enige tijd: de moisture shampoo, soms de no yellow shampoo, de intensive conditioner en de daily smoothing crème. Ik heb middellang veel en fijn blond haar en af en toe laat ik het kleuren met folies. 

S. Boehmer 

Sinds ik deze producten gebruik is mijn haar zacht en stevig, het glanst, en pluist niet en het valt het prachtig in model. De producten zijn puur, verzorgend, ruiken heerlijk en verzwaren mijn haar niet. Heb al veel producten uitgeprobeerd in vergelijkbare prijsklasse, THE SOAP PHARMACY is mijn absolute favoriet en ik wil niets anders meer voor mijn haar.

Een absolute aanrader!

E. Eenink.

Ik gebruik de producten van Soap Pharmacy al een aantal jaren en ben er erg blij mee. Mijn haar is dik en droog, soms ook pluizig. Ook door het jaren lange kleuren. Met de producten van Soap Pharmacy is mijn haar weer compact geworden, glanst het en valt het soepel.

Ik gebruik zowel de shampoo als de conditioner elke dag. En het werkt. Een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die het haar mooier maakt en herstelt zonder het te verzwaren. Voor mij de beste haarproducten die ik ooit gebruikte en ik heb aardig wat producten uitgeprobeerd J.

Van harte aanbevolen!

J. Poots-Bijl

Ik zag de producten van THE SOAP PHARMACY in de badkamer van mijn moeder. Ik heb de moisture shampoo & moisture conditioner gebruikt en mijn lange fijne blonde haar heeft nog nooit zo’n mooie glans en volume gehad. Het voelt gezond en is heel goed in model te brengen. Af en toe gebruik ik nu de No Yellow shampoo en No Yellow masker voor mijn highlights. De ingrediënten zijn op natuurlijke basis, het ruikt heerlijk en zelfs de tubes zijn van verantwoord materiaal. 

Ik ben super blij en wil niets anders meer voor mijn haar!

Elise B. 

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over de Quinoa Smoothing Treatment tref je hier:

Wat is het resultaat van een Quinoa Smoothing Treatment?

De behandeling maakt jouw haar maandenlang:

  • Pluisvrij
  • Gezond
  • Glanzend
  • Zeer makkelijk handelbaar
  • Gladder (indien gewenst)

Hoe lang heb ik plezier van de Quinoa Smoothing Treatment?

Je hebt ongeveer 3-5 maanden plezier van het resultaat. De Quinoa keratine slijt langzaam weer uit het haar.

De duur is afhankelijk de belasting van het haar en hoe je het haar verzorgd.

Hoe kan ik het beste mijn haar na de Quinoa Smoothing Treatment het beste verzorgen?

Na de behandeling ontvang van je van jouw stylist een shampoo en een conditioner die is afgestemd op jouw haartype. Deze producten zijn ontwikkeld om de resultaten van de behandeling zo lang mogelijk te behouden. Producten van andere merken kunnen het resultaat van de behandeling aantasten en de levensduur van de behandeling aanzienlijk verkorten.

Waarom verdwijnt de behandeling na 3-5 maanden weer uit het haar?

Borstelen, stylen, kleuren, reinigen, zoutwater, chloorwater en stylingsproducten tasten de keratinebalans in jouw haar aan. Hierdoor merk je dat langzaam de toegevoegde keratine weer uit het haar verdwijnt en het haar weer pluiziger en doffer wordt.

Is de Quinoa Smoothing Treatment een keratine behandeling?

Ja, dit is een keratinebehandeling die gebruikt maar van natuurlijke keratine onttrokken uit Quinoa.

Wat doet keratine in mijn haar?

Keratine is een belangrijk structureel eiwit dat van nature in je haar, huid, nagels en andere delen van je lichaam voorkomt. In je haar is keratine verantwoordelijk voor het verstrekken van kracht en structuur. Hier zijn enkele belangrijke functies van keratine in je haar:

  1. Versterking: Keratine geeft je haar stevigheid en helpt het zijn structuur te behouden. Het zorgt ervoor dat je haar sterk en veerkrachtig is.
  2. Bescherming: Keratine vormt een beschermende barrière rond de buitenste laag van je haar, de haarschacht. Dit beschermt je haar tegen schade door factoren zoals hitte, UV-stralen, chemische behandelingen en mechanische stress, zoals borstelen en kammen.
  3. Glans en gladheid: Keratine draagt bij aan de glans en gladheid van je haar. Het vult de openingen en scheurtjes in de haarschacht op, waardoor het haar er gezonder en gladder uitziet.
  4. Voorkomen van vochtverlies: Keratine helpt ook om vocht in het haar vast te houden, waardoor het haar gehydrateerd blijft en minder vatbaar is voor uitdroging.
Volg @the_soappharmacy op Instagram