Frizzy of Curly haar

Heb je pluizig, zeer beschadigd haar of hele sterke krullen, die van nature een droge structuur hebben? Dan adviseren wij om de Daily Moisture Shampoo te combineren met de Daily Intensive Conditioner. Wanneer je je haar glad wilt föhnen, dan is de Daily Smoothing Cream een aanrader. 

De Daily Smoothing Cream

De Daily Smoothing Cream is een intensief verzorgende föhn crème, die ingrediënten bevat om het haar makkelijker glad te föhnen en tegelijkertijd te beschermen tegen de hitte. De Daily Smoothing Cream bevat geen siliconen, maar verzorgende oliën en proteïnen voeden en versterken het haar. Daarbij helpt de crème om de schubben nog beter te laten sluiten, waardoor het haar een mooie glans krijgt. De Daily Smoothing Cream is zuinig in het gebruik en trekt echt in het haar. 

Je droge, beschadigde haar een boost geven

Wil je je droge, beschadigde haar een boost geven, vraag bij je salon naar een combinatie van Step 1, de Pre-treatment Shampoo en Step 3, het Post- treatment Masque. Deze shampoo zet de haarschubben echt flink open en dit masker voedt het haar intensief. Je haar wordt zijdezacht, soepel en glanzend.​

Wil je maandenlang gladder, makkelijker handelbaar, pluisvrij haar? Probeer dan de Quinoa Smoothing treatment. Dit is een uitgebreide salonbehandeling, waar je circa 3-5 maanden plezier van zult hebben.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de producten van Soap Pharmacy al een aantal jaren en ben er erg blij mee. Mijn haar is dik en droog, soms ook pluizig. Ook door het jaren lange kleuren. Met de producten van Soap Pharmacy is mijn haar weer compact geworden, glanst het en valt het soepel.

Ik gebruik zowel de shampoo als de conditioner elke dag. En het werkt. Een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die het haar mooier maakt en herstelt zonder het te verzwaren. Voor mij de beste haarproducten die ik ooit gebruikte en ik heb aardig wat producten uitgeprobeerd J.

Van harte aanbevolen!

J. Poots-Bijl

Sinds ik deze producten gebruik is mijn haar zacht en stevig, het glanst, en pluist niet en het valt het prachtig in model. De producten zijn puur, verzorgend, ruiken heerlijk en verzwaren mijn haar niet. Heb al veel producten uitgeprobeerd in vergelijkbare prijsklasse, THE SOAP PHARMACY is mijn absolute favoriet en ik wil niets anders meer voor mijn haar.

Een absolute aanrader!

E. Eenink.

Absolute aanraders voor gezond en pluisvrij haar. Ik gebruik de producten van THE SOAP PHARMACY al enige tijd: de moisture shampoo, soms de no yellow shampoo, de intensive conditioner en de daily smoothing crème. Ik heb middellang veel en fijn blond haar en af en toe laat ik het kleuren met folies. 

S. Boehmer 

Ik zag de producten van THE SOAP PHARMACY in de badkamer van mijn moeder. Ik heb de moisture shampoo & moisture conditioner gebruikt en mijn lange fijne blonde haar heeft nog nooit zo’n mooie glans en volume gehad. Het voelt gezond en is heel goed in model te brengen. Af en toe gebruik ik nu de No Yellow shampoo en No Yellow masker voor mijn highlights. De ingrediënten zijn op natuurlijke basis, het ruikt heerlijk en zelfs de tubes zijn van verantwoord materiaal. 

Ik ben super blij en wil niets anders meer voor mijn haar!

Elise B. 

Volg @the_soappharmacy op Instagram