Bestellen bij THE SOAP PHARMACY

Verzenden

We verpakken en verzenden jouw bestelling binnen 24 uur nadat jij je bestelling hebt gedaan.

We werken in Nederland met PostNL voor de bezorging. Meestal bezorgen zij de volgende dag, maar helaas is dat niet altijd zo. We vinden dat heel vervelend, maar we kunnen hier helaas niets aan doen.

Is jouw bestelling er nu na een aantal dagen nog niet, dan kan je altijd contact opnemen en gaan we onze uiterste best doen om jouw bestelling z.s.m. bij je te krijgen.

We verpakken jouw bestelling in stevig, recyclebaar karton. We hopen dat je bestelling hierdoor onbeschadigd aankomt. Is jouw bestelling toch beschadigd, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Retouren

Er is veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de producten van THE SOAP PHARMACY en ze zijn uitgebreid getest, maar als er iets mis is met de producten, vragen we je om contact met ons op te nemen.

Ongeopend en onbeschadigd mag je de online gekochte producten binnen 30 dagen na aankoop retourneren.

Wil je de producten proberen, dan zijn er de travelsize verpakkingen, of je kunt de producten ervaren bij een salon, waar men met THE SOAP PHARMACY producten en behandelingen werkt. 

Kortingscode

Heb jij een (persoonlijke of salon) kortingscode, gebruik deze bij het afrekenen.

Verzendkosten

Wij rekenen voor bestellingen vanaf EUR 50,- geen verzendkosten. Bij bestellingen tot EUR 50,- vragen we een tegoedkoming in de kosten van EUR 5,95 (binnen EU)

Betaalmogelijkheden

Wij werken met Mollie en Shopify voor de betaalmogelijkheden. Op dit moment kan je bij ons betalen met diverse betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcards, PayPal, Bancontact, Apple Pay, Google Pay, via een bank overschrijving en Klarna Pay Later.

Volg @the_soappharmacy op Instagram