Parfumvrije haarverzorging

Houd je niet van parfum of kan je er niet goed tegen? 

Wij hebben jouw ultieme haarverzorging ook parfumvrij!

Daily Moisture Shampoo

Deze verzorgende crème shampoo is geschikt voor de meeste haartypen en geformuleerd om het haar te ontdoen van het residu van styling producten zonder het uit te drogen.

Product bestellen

Daily Moisture Conditioner

Deze Conditioner is een lichtgewicht, verzorgende Conditioner, die het haar niet verzwaard. Door de natuurlijke formulering en het ontbreken van siliconen, is het aan te raden om deze Conditioner enkele minuten in te laten trekken. Wanneer de haarschubben zijn gesloten, voelt het haar zacht en makkelijk doorkambaar.

Product bestellen

Daily Intensive Conditioner

Deze intensieve Conditioner is een verzorgende Conditioner, speciaal voor dikker, droger en beschadigd haar. Deze Conditioner is mild voor de hoofdhuid en bevat geen weekmakende ingrediënten zoals phthalates.

Product bestellen

Daily Intensive Smoothing Cream

De Daily Intensive Smoothing Cream is een intensieve föhncrème, die het haar laat glanzen, pluisvrij maakt en het haar beschermt tegen de hitte van de föhn en stijltang.

Product bestellen

Natuurlijke ingrediënten

De parfumvrije producten hebben een licht waarneembare geur. Deze geur is de geur van de natuurlijke ingrediënten. 

Onze reguliere verzorgingsproducten hebben een zachte vanille, musk-achtige geur, maar we voor de parfumvrije variant hebben we geen ingrediënten gebruikt om de natuurlijke geur van de oliën te maskeren. Je ruikt dus een een hint van de natuurlijke ingrediënten.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de producten van Soap Pharmacy al een aantal jaren en ben er erg blij mee. Mijn haar is dik en droog, soms ook pluizig. Ook door het jaren lange kleuren. Met de producten van Soap Pharmacy is mijn haar weer compact geworden, glanst het en valt het soepel.

Ik gebruik zowel de shampoo als de conditioner elke dag. En het werkt. Een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die het haar mooier maakt en herstelt zonder het te verzwaren. Voor mij de beste haarproducten die ik ooit gebruikte en ik heb aardig wat producten uitgeprobeerd J.

Van harte aanbevolen!

J. Poots-Bijl

Sinds ik deze producten gebruik is mijn haar zacht en stevig, het glanst, en pluist niet en het valt het prachtig in model. De producten zijn puur, verzorgend, ruiken heerlijk en verzwaren mijn haar niet. Heb al veel producten uitgeprobeerd in vergelijkbare prijsklasse, THE SOAP PHARMACY is mijn absolute favoriet en ik wil niets anders meer voor mijn haar.

Een absolute aanrader!

E. Eenink.

Absolute aanraders voor gezond en pluisvrij haar. Ik gebruik de producten van THE SOAP PHARMACY al enige tijd: de moisture shampoo, soms de no yellow shampoo, de intensive conditioner en de daily smoothing crème. Ik heb middellang veel en fijn blond haar en af en toe laat ik het kleuren met folies. 

S. Boehmer 

Ik zag de producten van THE SOAP PHARMACY in de badkamer van mijn moeder. Ik heb de moisture shampoo & moisture conditioner gebruikt en mijn lange fijne blonde haar heeft nog nooit zo’n mooie glans en volume gehad. Het voelt gezond en is heel goed in model te brengen. Af en toe gebruik ik nu de No Yellow shampoo en No Yellow masker voor mijn highlights. De ingrediënten zijn op natuurlijke basis, het ruikt heerlijk en zelfs de tubes zijn van verantwoord materiaal. 

Ik ben super blij en wil niets anders meer voor mijn haar!

Elise B. 

Veelgestelde vragen

Over de parfumvrije producten.

Waarom zou ik voor een parfumvrij product kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor parfumvrije haarverzorgingsproducten:

  1. Gevoelige huid en allergieën: Sommige mensen hebben een gevoelige huid of zijn allergisch voor bepaalde parfumstoffen die vaak in haarverzorgingsproducten worden gebruikt. Het gebruik van producten zonder parfum kan huidirritatie en allergische reacties helpen voorkomen.
  2. Minder risico op irritatie: Parfums en geurstoffen kunnen de hoofdhuid irriteren, vooral bij mensen die al last hebben van een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Parfumvrije producten verminderen dit risico.
  3. Compatibiliteit met andere producten: Parfumvrije haarverzorgingsproducten zijn vaak compatibeler met andere haarverzorgingsproducten en stylingproducten, omdat ze geen conflicterende geuren introduceren.
  4. Geschikt voor kinderen en baby's: Parfumvrije haarverzorging is vaak een goede keuze voor kinderen en baby's, omdat hun gevoelige huid vatbaarder kan zijn voor parfumstoffen.
  5. Professioneel gebruik: Parfumvrije haarverzorging is vaak de voorkeur voor professionele kappers en haarstylisten, omdat ze producten willen gebruiken die geschikt zijn voor een breed scala aan klanten, ongeacht hun gevoeligheden.

Hebben de parfumvrije producten een geur?

De parfumvrije producten hebben een licht waarneembare geur. Deze geur is de geur van de natuurlijke ingrediënten. 

Onze reguliere verzorgingsproducten hebben een zachte vanille, musk-achtige geur, maar we voor de parfumvrije variant hebben we geen ingrediënten gebruikt om de natuurlijke geur van de oliën te maskeren. Je ruikt dus een een hint van de natuurlijke ingrediënten.

Zitten er siliconen in de parfumvrije producten?

Nee, in geen van THE SOAP PHARMACY producten zitten siliconen.

Zijn jullie parfumvrije producten van dierproefvrij?

Ja, alle producten van THE SOAP PHARMACY zijn dierproefvrij.

Volg @the_soappharmacy op Instagram