Normaal haar

Eigenlijk is ieder haartype normaal, maar we bedoelen met ‘normaal haar ‘haar dat niet bijzonder dun of dik is, niet erg pluist of beschadigd is. Desondanks is het belangrijk om ook dit haar goed te verzorgen, en ook de hoofdhuid.

Daily Moisture Shampoo & Conditioner

We raden naast de Daily Moisture Shampoo aan om altijd een Conditioner of Masque te gebruiken om het haar te verzorgen en de haarschubben te sluiten. Hierdoor wordt het haar sterker en vervaagt een kleuring minder snel.

De Daily Moisture Shampoo kan worden gecombineerd met de Daily Moisture Conditioner of voor dagen waarop meer verzorging gewenst is, met de Daily Intensive Conditioner. De Daily Intensive Conditioner kan ook als masker worden gebruikt.

Houd je niet van parfum of kan je er niet tegen, dan zijn de dagelijkse verzorgingsproducten er ook zonder parfum.

No Yellow Moisture Shampoo

Daarnaast is er een No Yellow Moisture Shampoo bij de behandelingen. Deze shampoo neutraliseert warme tonen in opgelicht en grijs haar. De shampoo is verzorgend, maar dient altijd te worden gecombineerd met een Conditioner of Masque.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Ik zag de producten van THE SOAP PHARMACY in de badkamer van mijn moeder. Ik heb de moisture shampoo & moisture conditioner gebruikt en mijn lange fijne blonde haar heeft nog nooit zo’n mooie glans en volume gehad. Het voelt gezond en is heel goed in model te brengen. Af en toe gebruik ik nu de No Yellow shampoo en No Yellow masker voor mijn highlights. De ingrediënten zijn op natuurlijke basis, het ruikt heerlijk en zelfs de tubes zijn van verantwoord materiaal. 

Ik ben super blij en wil niets anders meer voor mijn haar!

Elise B. 

Sinds ik deze producten gebruik is mijn haar zacht en stevig, het glanst, en pluist niet en het valt het prachtig in model. De producten zijn puur, verzorgend, ruiken heerlijk en verzwaren mijn haar niet. Heb al veel producten uitgeprobeerd in vergelijkbare prijsklasse, THE SOAP PHARMACY is mijn absolute favoriet en ik wil niets anders meer voor mijn haar.

Een absolute aanrader!

E. Eenink.

Ik gebruik de producten van Soap Pharmacy al een aantal jaren en ben er erg blij mee. Mijn haar is dik en droog, soms ook pluizig. Ook door het jaren lange kleuren. Met de producten van Soap Pharmacy is mijn haar weer compact geworden, glanst het en valt het soepel.

Ik gebruik zowel de shampoo als de conditioner elke dag. En het werkt. Een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die het haar mooier maakt en herstelt zonder het te verzwaren. Voor mij de beste haarproducten die ik ooit gebruikte en ik heb aardig wat producten uitgeprobeerd J.

Van harte aanbevolen!

J. Poots-Bijl

Absolute aanraders voor gezond en pluisvrij haar. Ik gebruik de producten van THE SOAP PHARMACY al enige tijd: de moisture shampoo, soms de no yellow shampoo, de intensive conditioner en de daily smoothing crème. Ik heb middellang veel en fijn blond haar en af en toe laat ik het kleuren met folies. 

S. Boehmer 

Volg @the_soappharmacy op Instagram