No Yellow Treatment

De ‘No Yellow 'Treatment helpt om de warme tonen in geblondeerd haar, in highlights en in grijs haar te neutraliseren.

De ‘No Yellow' Treatment van THE SOAP PHARMACY bestaat uit een No Yellow Shampoo Treatment en een No Yellow Masque Treatment, beide zonder parabenen en zonder siliconen. 

No Yellow Behandeling

Maximale toning

Deze producten zijn te combineren voor maximale toning, maar beide zijn ook te combineren met producten uit de dagelijkse verzorgingslijn van THE SOAP PHARMACY.

Maximale toning
Combineer de No Yellow Shampoo Treatment met de No Yellow Masque Treatment.

Medium toning
Combineer de No Yellow Shampoo Treatment met de Daily Moisture Conditioner of de Daily Intensive Conditioner.

Lichte toning
Combineer de Daily Moisture Shampoo met de No Yellow Masque Treatment.

No Yellow Moisture Shampoo Treatment

De No Yellow Shampoo is te combineren met de Daily Moisture Conditioner of de Daily Intensive Conditioner, maar ook met het No Yellow Masque, voor nog intensiever tonend effect.

De Shampoo en het Masker bevatten o.a. babassu olie voor verzorging.

Product bestellen

No Yellow Moisture Masque Treatment

De No Yellow Masque is te combineren met de Daily Moisture Shampoo, maar ook met het No Yellow Moisture shampoo, voor nog intensiever tonend effect.

Product bestellen
Reviews

Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de producten van Soap Pharmacy al een aantal jaren en ben er erg blij mee. Mijn haar is dik en droog, soms ook pluizig. Ook door het jaren lange kleuren. Met de producten van Soap Pharmacy is mijn haar weer compact geworden, glanst het en valt het soepel.

Ik gebruik zowel de shampoo als de conditioner elke dag. En het werkt. Een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die het haar mooier maakt en herstelt zonder het te verzwaren. Voor mij de beste haarproducten die ik ooit gebruikte en ik heb aardig wat producten uitgeprobeerd J.

Van harte aanbevolen!

J. Poots-Bijl

Sinds ik deze producten gebruik is mijn haar zacht en stevig, het glanst, en pluist niet en het valt het prachtig in model. De producten zijn puur, verzorgend, ruiken heerlijk en verzwaren mijn haar niet. Heb al veel producten uitgeprobeerd in vergelijkbare prijsklasse, THE SOAP PHARMACY is mijn absolute favoriet en ik wil niets anders meer voor mijn haar.

Een absolute aanrader!

E. Eenink.

Absolute aanraders voor gezond en pluisvrij haar. Ik gebruik de producten van THE SOAP PHARMACY al enige tijd: de moisture shampoo, soms de no yellow shampoo, de intensive conditioner en de daily smoothing crème. Ik heb middellang veel en fijn blond haar en af en toe laat ik het kleuren met folies. 

S. Boehmer 

Ik zag de producten van THE SOAP PHARMACY in de badkamer van mijn moeder. Ik heb de moisture shampoo & moisture conditioner gebruikt en mijn lange fijne blonde haar heeft nog nooit zo’n mooie glans en volume gehad. Het voelt gezond en is heel goed in model te brengen. Af en toe gebruik ik nu de No Yellow shampoo en No Yellow masker voor mijn highlights. De ingrediënten zijn op natuurlijke basis, het ruikt heerlijk en zelfs de tubes zijn van verantwoord materiaal. 

Ik ben super blij en wil niets anders meer voor mijn haar!

Elise B. 

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over de No Yellow Treatment.

Kan ik de No Yellow producten combineren met producten van andere merken?

Ja, je kunt de No Yellow producten combineren met producten van andere merken maar om de optimale kwaliteit te bereiken raden we een combinatie aan met andere producten van THE SOAP PHARMACY.

Zijn de producten van THE SOAP PHARMACY dierproefvrij?

Ja, alle producten van THE SOAP PHARMACY zijn dierproef vrij.

Zijn de No Yellow producten siliconen vrij?

Ja, de No Yellow producten zijn siliconen vrij. Dit geldt overigens voor alle producten van THE SOAP PHARMACY.

Bevatten de No Yellow producten ook de Quinoa keratine?

Ja, deze bevatten ook de Quinoa keratine.

Volg @the_soappharmacy op Instagram