top of page
 • White Instagram Icon
 • White Facebook Icon
 • White Pinterest Icon

Vanaf EUR 50,- verzendkosten vrij. Vandaag besteld, binnen 24 uur verstuurd.

 • Bevatten de producten van THE SOAP PHARMACY parabenen?

Nee

 • Bevatten de producten van THE SOAP PHARMACY siliconen?

Nee

 • Bevatten de producten van THE SOAP PHARMACY minerale oliën?

Nee

 • Zijn de producten van THE SOAP PHARMACY getest op dieren.

Natuurlijk niet.

 • Waarom wordt geadviseerd om de dagelijkse verzorgingsproducten van THE SOAP PHARMACY te gebruiken na een Quinoa Smoothing Treatment?

De dagelijkse verzorgingsproducten van THE SOAP PHARMACY zijn ontwikkeld om de resultaten van de Quinoa Smoothing Treatment te verlengen, zodat je er zo lang mogelijk plezier van zult hebben. Onze Daily Moisture Shampoo is een milde reiniging op basis van olie en natuurlijke sulfaten. En andere shampoo, die b.v. reinigt op basis van niet-natuurlijke sulfaten, alcohol of zeep, zou de formule van quinoa en natuurlijke keratine in het haar kunnen aantasten, waardoor het haar droger, minder glanzend of minder glad wordt. Onze Conditioners bevatten een combinatie van verzorgende droge oliën, waardoor het haar verzorgd wordt zonder het te verzwaren, want we werken in geen enkel product met siliconen.

 • Hoe natuurlijk zijn de dagelijkse verzorgingsproducten van THE SOAP PHARMACY?

De dagelijkse verzorgingsproducten zijn tussen de 98,3% - 99,9% natuurlijk.

 • Hoe krijgt haar glans?

Natuurlijk glanzend haar is gezond haar waarvan de schubben mooi gesloten zijn. Hoe zorg je dat de schubben gesloten zijn? Goede haarverzorging, afgestemd op jouw haar en een goede borstel. Gebruik altijd na het reinigen van je haar een conditioner of masker om de haarschubben te sluiten. En kam of borstel je haar bij voorkeur niet als het nat is en je schubben open staan. Dan is het haar namelijk poreus en trek je het gemakkelijk kapot. (nat haar is elastischer). Borstel liever je haar voor het wassen en verzorgen of borstel je haar wanneer het haar verzadigd is met conditioner of masker.

 • Zijn er andere producten nodig voor krullend haar dan voor steil haar - op basis van de ingrediënten?

Het verschil tussen steil haar en krullend haar zit in de opening van het haarzakje. Bij krullend haar liggen deze scheef en bij steil haar recht. Het gekrulde haar wordt anders naar buiten gedrukt.

De vorm van de krul heeft invloed op de haarschubben. Bij van nature steil haar liggen die mooi over elkaar en bij gekruld haar zorgen de rondingen ervoor dat de haarschubben iets meer omhoog en open staan. Krullend haar is daardoor gevoeliger voor schadelijke invloeden en beschadiging dan steil haar.

 

Krullend haar kan met de zelfde ingrediënten worden gereinigd als steil haar, maar het heeft dus meer verzorging, intensievere verzorging nodig dan steil haar.

 • Wat doen parabenen?

Parabenen worden gebruikt als conserveringsmiddelen in verschillende soorten cosmetica producten. Door de antibacteriële werking voorkomt het bacterie- en schimmelgroei.. Parabenen doen echter niks voor uw haar. Ze hebben geen verzorgende eigenschappen. THE SOAP PHARMACY werkt niet met parabenen, maar met natuurlijke conservering in combinatie met een zeer minimale hoeveelheid alcohol.

 • Wat zijn philaten? Wat doen ze in haarverzorgingsproducten?

Phtalaten zijn weekmakers in plastic. Ze worden in haarproducten gebruikt om het haar poreus te maken, waardoor bepaalde ingrediënten makkelijker in het haar kunnen trekken. Dit maakt het haar kwetsbaar en de hoofdhuid week, waardoor de hoofdhuid (over)gevoelig kan worden.

Veelgestelde vragen

 • Instagram
 • Pinterest
 • Facebook

SHINE

Producten met dit symbooltje bevatten ingrediënten om het haar goed te sluiten en natuurlijk te laten glanzen.

SUGAR CANE BASED

Producten met dit symbooltje worden geleverd in een tube, die gemaakt is uit suikerriet.

PERFUME FREE

Producten met dit symbooltje zijn parfumvrij. De geur in deze producten is de geur van de natuurlijke ingrediënten.

REGENERATION

Producten met dit symbooltje bevatten een hoge dosering intensief verzorgende ingrediënten, die het haar versterken.

VOLUME

Producten met dit symbooltje bevatten ingrediënten, die het natuurlijk volume van het haar behouden en versterken.

SILICON FREE

Producten met dit symbooltje bevatten geen siliconen.

NATURAL PRODUCT

Producten met dit symbooltje bevatten voor meer dan 98% natuurlijke ingrediënten.

bottom of page