Opgelicht of grijs haar

Wil je de warme tonen in geblondeerd haar, highlights of in grijs haar neutraliseren? Probeer dan de No Yellow Shampoo treatment en de No Yellow Masque treatment.

Verschillende toningsniveaus

Met onze compacte range van producten zijn verschillende toning niveaus mogelijk.

We hebben twee specifieke No Yellow producten (Shampoo en Masque), die beide te combineren zijn met onze Daily Moisture Shampoo, de Daily Moisture Conditioner of de Daily Intensive Conditioner.

Belangrijk is om na de No Yellow Shampoo wel altijd een conditioner of masker te gebruiken om het haar te verzorgen en langer plezier te hebben van de toner.

Dagelijkse verzorgingsproducten geschikt voor grijs en opgelicht haar

Onze dagelijkse verzorgingsproducten (Daily Moisture Shampoo en Daily Moisture Conditioner en Daily Intensive Conditioner) zijn mild reinigend en verzorgend voor het haar. Daardoor zijn ze goed geschikt voor natuurlijk of gekleurd grijs haar of kwetsbaar opgelicht haar. Bij zeer kwetsbaar haar, adviseren we de Daily Intensive Conditioner.

Wanneer grijs en opgelicht haar te warm van kleur is geworden of wel een opfrisbeurt kan gebruiken, hebben we de speciale No Yellow treatment. Kijk hiervoor op de pagina 'No Yellow' onder het onderwerp Treatments.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Ik zag de producten van THE SOAP PHARMACY in de badkamer van mijn moeder. Ik heb de moisture shampoo & moisture conditioner gebruikt en mijn lange fijne blonde haar heeft nog nooit zo’n mooie glans en volume gehad. Het voelt gezond en is heel goed in model te brengen. Af en toe gebruik ik nu de No Yellow shampoo en No Yellow masker voor mijn highlights. De ingrediënten zijn op natuurlijke basis, het ruikt heerlijk en zelfs de tubes zijn van verantwoord materiaal. 

Ik ben super blij en wil niets anders meer voor mijn haar!

Elise B. 

Sinds ik deze producten gebruik is mijn haar zacht en stevig, het glanst, en pluist niet en het valt het prachtig in model. De producten zijn puur, verzorgend, ruiken heerlijk en verzwaren mijn haar niet. Heb al veel producten uitgeprobeerd in vergelijkbare prijsklasse, THE SOAP PHARMACY is mijn absolute favoriet en ik wil niets anders meer voor mijn haar.

Een absolute aanrader!

E. Eenink.

Absolute aanraders voor gezond en pluisvrij haar. Ik gebruik de producten van THE SOAP PHARMACY al enige tijd: de moisture shampoo, soms de no yellow shampoo, de intensive conditioner en de daily smoothing crème. Ik heb middellang veel en fijn blond haar en af en toe laat ik het kleuren met folies. 

S. Boehmer 

Ik gebruik de producten van Soap Pharmacy al een aantal jaren en ben er erg blij mee. Mijn haar is dik en droog, soms ook pluizig. Ook door het jaren lange kleuren. Met de producten van Soap Pharmacy is mijn haar weer compact geworden, glanst het en valt het soepel.

Ik gebruik zowel de shampoo als de conditioner elke dag. En het werkt. Een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die het haar mooier maakt en herstelt zonder het te verzwaren. Voor mij de beste haarproducten die ik ooit gebruikte en ik heb aardig wat producten uitgeprobeerd J.

Van harte aanbevolen!

J. Poots-Bijl

Volg @the_soappharmacy op Instagram