top of page
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

Vanaf EUR 50,- verzendkosten vrij. Vandaag besteld, binnen 24 uur verstuurd.

THE SOAP PHARMACY is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en de nodige uitdagingen. Er is flink geïnvesteerd in een samenwerking met diverse laboratoria, parfumhuizen en fabrikanten van verpakkingen en na heel veel testen en de feedback van professionele haarstylisten en kritische consumenten, heeft THE SOAP PHARMACY een lijn met natuurlijke verzorgingsproducten (met en zonder parfum) en 2 intensieve (salon)behandelingen.

'HEALTHY IS THE NEW LUXURY'

De doelstelling van alle producten van THE SOAP PHARMACY is om het haar en de hoofdhuid zo gezond en mild mogelijk te reinigen en verzorgen met behoud van het natuurlijk volume. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk mooie, natuurlijke ingrediënten (Daily Moisture Shampoo perfume free heeft 99,9% natuurlijke ingrediënten).

Naast dagelijkse verzorging hebben we ook (salon)behandelingen van een hele hoge kwaliteit, die de warme gloed in het haar neutraliseren of het haar maandenlang gezonder, gladder en pluisvrij maken (onze natuurlijke keratinebehandeling; Quinoa Smoothing Treatment). 

Verpakkingen van suikerriet

En niet alleen de producten zijn van een hele hoge kwaliteit, de verpakkingen zijn van recyclebaar papier en de tubes zijn van plastic gemaakt uit suikerriet.

En voor liefhebbers van symboliek, ons logo heeft de ringen van een Zwitsers uurwerk, wat ons aanspreekt vanwege de kwaliteit en precisie.

Waar staat de naam van THE SOAP PHARMACY voor?

SOAP; hier ligt de oorsprong van veel reinigingsproducten voor huid en haar is. In bepaalde culturen gebruikte men overigens al ook vroeg oliën om te reinigen en daar werken wij ook mee. 

PHARMACY; wij denken bij een apotheek aan vakmanschap en specialisten, die hoogwaardige ingrediënten combineren voor de best mogelijke resultaten. Wij hebben een passie voor vakmanschap en de manier waarop men bij een apotheek formules ontwikkeld, hebben wij toegepast op de ontwikkeling van onze haarverzorgingsproducten.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
bottom of page