top of page
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

Vanaf EUR 50,- verzendkosten vrij. Vandaag besteld, binnen 24 uur verstuurd.

Onze belangrijkste ingrediënten;
QUINOA

Wat doet quinoa in de formule?

Quinoa is zeer voedzaam zaad (in onze formules komt de quinoa uit Zuid-Amerika) dat rijk is aan veel voedingsstoffen. Het is een echte cocktail van eiwitten, vitamines, antioxidanten en mineralen. Uit dit zaad wordt eiwit gewonnen en we gebruiken de eiwitten uit de quinoa in de treatment voor de verzorging.

Quinoa helpt bij:

- Verbeteren van elasticiteit, beperkt het splijten van haarpunten

- Versterkt en repareert (de aminozuren in quinoa helpen hierbij)

Door de quinoa proteïne te combineren met natuurlijke keratine (onze formule is vegan) wordt de haarstructuur versterkt. Wanneer het haar met deze formule erin wordt verwarmd, helpen deze ingrediënten het haar te herstellen en het haar tijdelijk gladder te maken.

PRACAXI OLIE

Pracaxi-olie komt uit de Amazone en wordt al eeuwen gebruikt door de inheemse bevolking van het Amazonegebied vanwege de helende eigenschappen.

Wat doet pracaxi olie?

· Maakt kammen gemakkelijker en maakt haar glad.

· Beschermt het haar tegen gespleten puntjes.

· Ontstekingsremmende en kalmerende invloed op de hoofdhuid.

· Voorkomt schimmelinfecties die resulteren in o.a. roos.

· Regenereert beschadigde haarstructuur.

· Maakt lokken glanzend

BABASSU

Babassu olie komt uit Brazilië. Basassu is een droge olie, die niet verzwaart en snel in het haar en de huid trekt. Deze olie herstelt het haar en voedt het met vitamine en mineralen.


Babassu kan werken als vervanger voor zowel kokos- als palmolie. Babassu voegt dezelfde verstevigende en hydraterende eigenschappen toe. Babassu olie is echter lichter van consistentie en trekt sneller in de huid. Kokosolie kan een verzwarend effect hebben op het haar en de huid, terwijl babassu olie een lichte olie is. Het voedt de hoofdhuid, maar er blijft geen vettige laag achter. Bovendien trekt de olie snel in.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
bottom of page