PostNL
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met de standaardservice van PostNL. Wij streven er naar om jouw bestelling in Nederland en Belgie binnen 24 uur bij u te krijgen.
Helaas kan het voorkomen, dat de bezorger van Post NL het pakket niet op het aangegeven adres kan afleveren. In dit geval kan jouw bestelling elders worden afgeleverd. Je ontvangt dan een afleverbericht waarop staat waar jouw bestelling is geleverd. Indien dit niet mogelijk is, zal PostNL nogmaals proberen jouw bestelling bij je af te leveren. Wanneer het tot drie keer toe niet is gelukt, dan zal je een afleverbericht aantreffen, waarin staat aangegeven dat jouw bestelling bij het postkantoor bij jou in de buurt is afgeleverd. Je hebt dan de mogelijkheid om jouw bestelling binnen twee weken daar op te halen. Indien je jouw bestelling niet binnen deze periode ophaalt, zal deze aan ons worden geretourneerd.

UPS
Voor de rest van de Europese Unie, worden bestellingen verzonden met de standaardservice van UPS.
THE SOAPPHARMACY verzendt ook naar landen buiten de Europese Unie. Bestellingen buiten de Europese Unie worden verzonden met de standaardservice van UPS.

PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag.
UPS bezorgt van maandag t/m vrijdag.
Onze koeriers bezorgen niet op zondagen en vakanties vallen niet onder de bezorgtijd. Zaterdagen, zondagen en vakanties worden niet meegerekend bij de levertijd.

Invoerrechten, belastingen, douanekosten e.d.
Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.