Retourzending

THE SOAPPHARMACY hoopt dat jij helemaal tevreden bent met de artikel(en). Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@thesoappharmacy.nl of bel ons op 035 5880015. Indien je niet tevreden bent over de geleverde producten, vinden wij dat zeer spijtig en kan je de artikelen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren.

Let er wel op dat de retourzending moet voldoen aan onze retourvoorwaarden.
Onze retourvoorwaarden worden onderstaand weergegeven.

Binnen 14 dagen kan je zonder opgaaf van reden de ontvangen bestelling of delen van de bestelling aan ons retourneren. Het staat THE SOAPPHARMACY vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.
Bij jouw retourzending dien je de factuur bij te voegen. Indien er geen factuur bijgevoegd is aan de retourzending, dan kunnen wij helaas de retourzending niet in behandeling nemen.
Wij accepteren geen retouren van producten, die niet via de THE SOAPPHARMACY website zijn gekocht.

Tijdens de retourtermijn dien je zorgvuldig om te gaan met de producten en de verpakking. Bij gecellofaneerde producten mag de gecellofaneerde verpakking niet geopend zijn en seals mogen niet verbroken zijn.
In verband met de hygiëne en kwaliteitsgaranties dienen de producten bij retour in een ongeopende verpakking te zitten. De artikelen dienen in de originele verpakking retour gestuurd te worden.

THE SOAPPHARMACY BV
T.a.v. Afdeling retouren
Rozenlaantje 26
1251 BW Laren

Zodra wij de geretourneerde producten in goede orde hebben ontvangen en deze aan onze retourvoorwaarden voldoen, krijg je het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 dagen teruggestort. Er kunnen een paar dagen zitten tussen de ontvangst van jouw geretourneerde artikel(en) en het retourneringsproces.
Normaal gesproken duurt het langer voordat je kunt zien dat het bedrag op een creditcard is bijgeschreven. Wanneer de ontvanger van het artikel niet de koper van het artikel is, wordt het bedrag terugbetaald aan de oorspronkelijke koper. Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden terugbetaald.

Internationale douaneheffingen en omzetbelastingen voor verzendingen buiten de EU worden niet vergoed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 035 5880015 of een email met jouw vragen sturen naar info@thesoappharmacy.nl