Droom & Passie

THE SOAPPHARMACY is ontstaan vanuit een droom en passie voor kwaliteitsproducten met een hoge performance, zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten, mooie geuren en stijlvolle verpakkingen. Uiteindelijk is gekozen om zelf een innovatieve collectie te ontwikkelen. Samen met een team van gedreven professionals is de collectie van THE SOAPPHARMACY tot stand gekomen. En er zullen nog veel meer mooie producten volgen.

Ieder van THE SOAPPHARMACY producten is met respect voor het haar en de huid ontwikkeld en altijd met oog voor detail.

Healthy is the new luxury.

Onderzoek & Ontwikkeling

3 jaar lang heeft een team van internationale top parfumeurs, innovatieve chemisten en ontwerpers samengewerkt om THE SOAPPHARMACY vorm en inhoud te geven. En we ontwikkelen door, dus we waarderen alle feedback.

De collectie van haar- en huidverzorgingsproducten is geformuleerd door en voor professionals met de meest kritische klanten in gedachten. Alle producten zijn uitgebreid getest op enthousiaste saloneigenaren en kritische consumenten.

Het resultaat

De passie, uitgebreide research en jarenlange ontwikkeling hebben geresulteerd in een range met unieke producten, die de kracht van de natuur en de kwaliteiten van de mens ultiem samenbrengen.

  • Formules met een zeer hoge dosering natuurlijke ingrediënten
  • Veel actieve ingrediënten producten
  • Gelaagde parfums en een parfumvrije lijn
  • Stijlvolle verpakkingen

Verpakkingen

Ze zeggen wel eens dat 'You should not judge a book by its cover'. Voor ons geven de verpakkingen en huisstijl weer wat je kunt verwachten van THE SOAPPHARMACY:

Simplicity is the ultimate form of sophisticiation.

Kwaliteitsproducten die met liefde en aandacht zijn gemaakt.

Natuurlijk

De producten van THE SOAPPHARMACY bevatten tot 99,5% natuurlijke ingrediënten, waaronder Baobab olie, Babassu olie, Brazil Nut olie, Jojoba olie, Keratine, Tarwe proteïne en Panthenol. Deze actieve ingrediënten helpen om de natuurlijke schoonheid van het haar en de huid te herstellen.

Alle producten van THE SOAPPHARMACY zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, PEGs, kleurstoffen, SLS en SLES.

Wij hanteren strenge eisen als het om de kwaliteit van onze producten gaat. We maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten en we zijn hier ook transparent over. En voor wat de natuur ons niet voldoende effectief of veilig kan bieden, gebruiken we veilige alternatieven.

Geuren

Voor de creatie van onze geuren werken we samen met internationale top parfumeurs.

‘Few things are more memorable than a smell’.

Aangezien geurbeleving en de voorkeur voor een bepaalde geur heel persoonlijk is, hebben wij onze producten in verschillende parfums uitgebracht. Naast de verschillende geuren is er ook een parfumvrije lijn.

Beleving

Met THE SOAPPHARMACY breng je de geurbeleving van een luxe parfumerie in jouw salon en in de badkamer van de consument.